讲起香格里拉既精选面包,真系要大赞一番👍。佢哋个抹茶牛角包,一口咬落去嘅时候,抹茶香气四溢,夹带著微微嘅苦涩,后味又甜又滑,仲有咁浓郁嘅cream,啖啖都系惊喜🍵!士多啤梨牛角包嘛,入口即化,鲜果嘅香甜同牛角包嘅酥脆完美融合,唔会太甜腻,真系食完仲想再食💖。至于棉花糖muffin就话咁滑溜,口感柔软又湿润,啱哂钟意甜嘅朋友🧁。不过,真心觉得牛角包系列出色啲,每次黎都想试过晒全部款。由于香格里拉个pop up store日子数唔多,话晒都系限定,有冇计过咩时候再黎开?如果你同我一样,系咁讲究面包既味道同口感,记得要快啲嚟试喇!下次我一定会留意,揾机会试埋其他款,例如手工饼干或者系其他季节限定嘅面包,够嘢玩味无穷😋✨!