2023-09-15 68 浏览
今日去左Arome Cafe食嘢,真系发现咗一个抹茶控嘅天堂!佢哋嘅抹茶红豆Pancake真系令我惊艳到爆!首先,个卖相都算精致,好多红豆铺喺上面。而且Pancake蓬松滑嫩,色泽靓靓嘅抹茶酱同埋红豆包围住佢,一睇就好想食!再讲下佢哋嘅味道,抹茶酱浓郁香甜,带返抹茶嘅苦香,同埋红豆酸甜融合得好好,口感丰富。而个Pancake本身好松软,令人爱不释手,一啖咬落去好滋味。仲有一样值得一提嘅系佢哋嘅服务,好亲切又细心。服务员笑容满面,装修亦令人感觉好舒服。总括而言,Arome Cafe系一间抹茶控值得一试嘅好去处!佢哋嘅抹茶红豆Pancake有齐抹茶风味同埋香甜嘅红豆。整体黎讲系一个愉快嘅用餐体验!下次一定会再黎尝试其他甜点!