餐厅: 熊拉麵 (蘇杭街)
资讯:

2024-05-02 856 浏览
拉面OK服务一般喺上环附近一个人食lunch见呢间熊拉面都有啲人排队,抱住一试无妨嘅心态试一试叫咗个熊招牌拉面佢系猪骨汤底,汤头非常浓郁,系传统日式拉面猪嘅猪骨汤底,值得一赞面底方面,餐厅系选用幼面,软硬度适中,亦都值得一赞但系火炙肥叉烧就略嫌唔够入味,亦都系得一块,份量唔算太足够佢亦都有雪菜同辣芽菜,作为配菜可以自行加入整体嚟讲食物都尚算OK 但系服务方面就真系差少少,店员感觉上唔算太有善,食完碗拉面唔够1分钟,店员就已经好匆忙咁要收走我碗面,好似好赶时间咁所以用餐体验一般。(我食完已经系两点后,有其他空位,出面无人排队)
拉面OK服务一般
叫咗个熊招牌拉面
面底方面,餐厅系选用幼面,软硬度适中,亦都值得一赞
但系火炙肥叉烧就略嫌唔够入味,亦都系得一块,份量唔算太足够
佢亦都有雪菜同辣芽菜,作为配菜可以自行加入
整体嚟讲食物都尚算OK

(我食完已经系两点后,有其他空位,出面无人排队)
2024-04-30