2020-03-21 1969 浏览
🥘Sukiyaki Set $680 // 👅追加牛舌 $100.Best sukiyaki in town啊最好食,没有之一🤤质素高得黎定价合理👍🏻分量又足,白饭仲系无限refill架🍚食到饱到碌系到好满足!😍.讲下佢嘅牛肉先~每人有三大片🥩用上A4近江和牛,而部位分别系肉眼、牛肩肉同西冷🐮全部油花都好靓仔!牛味浓郁又软嫩~蘸蛋浆食冇得顶👍🏻.👅牛舌系薄切,非常爽口弹牙,肉味浓郁得黎一啲都唔膻👍🏻👍🏻都几出色啊好彩有追加咋😆.呢到嘅寿喜烧酱汁味道都几啱我口味~有D地方偏甜或偏浓,而呢到我觉得啱啱好👌🏻好味得黎唔会盖过其他食材本身嘅味道👍🏻除左牛肉之外,豆腐、蒟蒻、冬菇、大葱、洋葱都好食😆.到最后仲有和牛碎滑蛋饭~sukiyaki sauce同蛋香融入一齐再加上少少和牛粒,送饭一流🍚.