2016-05-22 3475 浏览
两个人拍拖有时候都需要浪漫下 如果唔想去贵价餐厅BRICKLANE其实系唔错选择 BRICKLANE位于小巷之中餐厅又唔会太光猛 入左去既感觉 好似系英国既小餐厅一样 点菜后 待应就力左热烘烘既面包比我地面包好软食 加埋醋一齐食 非常开胃食左少少面包 前菜Salad with grilled chicken就到喇 生菜好新鲜 非常爽口 而且grilled chicken唔会淡而无味做前菜非常合适我同肥仔各自叫左个主食 All Day Breakfast + Parma Ham Egg BenedictAll Day Breakfast真系非常丰富 足够做一个晚餐份量薯饼连埋茄汁豆一齐食 真系完美组合另外Egg Benedict真系好好食 同系英国当地食系无分别只蛋煮得刚刚好 用叉吉开后 蛋汁即刻流出 充满English Muffin令食落口既每一啖食物都充满蛋香同芝士味 回味无穷另外本人系一个好中意食芝士既人 所以叫多左个cheesy chip上菜一刻见到所有芝士熔已经觉得非常吸引再加上系幼身薯条 所以熔左既芝士同每条薯条都合埋一齐食落口薯条脆 芝士浓 一大享受食完一餐咁英伦既晚餐
两个人拍拖有时候都需要浪漫下 如果唔想去贵价餐厅

上菜一刻见到所有芝士熔已经觉得非常吸引
再加上系幼身薯条 所以熔左既芝士同每条薯条都合埋一齐
食落口薯条脆 芝士浓 一大享受
Chips with Cheese
食完一餐咁英伦既晚餐 真系又满足又开心 令人更加想去英国走一走