2020-01-07 115 浏览
今日黎到间好情调既意大利餐厅,以绿色为主,四周围再布满花花,配上柔和既流行曲纯音乐,再加上有好几对情侣为庆祝重要日子来约会,完完全全感受到浪漫气氛。点餐之后,服务员会送上面包篮,面包香脆,点上餐枱上准备好既蘸黑醋同橄榄油,十分醒胃。Deep Fried Carb cake 蟹饼入面好多蟹肉,唔松散,外脆内软,呢款菜式呢个口感我都系第一次食。Classic Margarita绿色的罗勒、白色的芝士、红色的番茄,成块意大利国旗,难怪系classic pizza.Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto呢个饭系我今餐最like, 带子熟程度啱啱好,食到带子既鲜甜,而个黑松露意大利饭,香口烟韧。Omaha Prime Grade Beef Rib eye steak肉眼medium well, 口感软腍,可点海盐/芥未/烧汁,配菜有芦荀,火箭菜,够哂徤康。

Deep Fried Carb cake

Classic Margarita

• Hokkaido Scallop with Black Truffle Risotto