餐厅: Amazing
资讯:

2023-07-07 814 浏览
今日去吃午餐,食物好一般, 唔好食都算啦,最差劲嘅就系招呼问题, 全场得三个侍应, 人手不足都会体谅;但有一个穿西装嘅男职员,我谂佢系经理, 呢个经理好冇礼貌, 我埋单畀咗卡之后,等咗十五分钟有多,都未畀返张卡我,见佢地咁忙,咪自己走咗去counter问碌好卡未,在水吧枱面见倒我张信用卡同单据放在埋单个fold内打开咗,冇人理会😨, 呢个已经系好大问题,万一比有心人顺手牵羊取走信用卡,咁边个负责呢?? 之后我就在单上面签名,呢个经理就好唔客气咁问我👉你仲乜签名😡 又问乜你唔系住客嚟㗎咩 ? 👈真系好想问你门口有冇大字标题写住衹招待酒店客人 👊👊👊签好后佢就好晦气咁比番张卡和单据畀我,头也不回行咗去, 一句多谢都冇😡另外后面枱女客人系有个侍应叫佢坐个张枱,但系呢个经理叫女客人起身畀番张枱佢,佢话已经留咗𠮶张枱畀六位客人用, 所以佢唔坐得, 佢态度系好差好差, 由于我哋已经食完,所以就拧转面同女客人讲不如你坐我哋呢张啦,我哋已经埋紧单, 女客人就问经理可唔坐我哋𠮶张枱, 经理又好冇礼貌咁答佢👉你钟意啦👈, 竟然一啲歉意都冇, 毕竟系佢啲侍应叫个女客人坐𠮶张枱, 既然你的下属搞错,你系咪应

另外后面枱女客人系有个侍应叫佢坐个张枱,但系呢个经理叫女客人起身畀番张枱佢,佢话已经留咗𠮶张枱畀六位客人用, 所以佢唔坐得, 佢态度系好差好差, 由于我哋已经食完,所以就拧转面同女客人讲不如你坐我哋呢张啦,我哋已经埋紧单, 女客人就问经理可唔坐我哋𠮶张枱, 经理又好冇礼貌咁答佢👉你钟意啦👈, 竟然一啲歉意都冇, 毕竟系佢啲侍应叫个女客人坐𠮶张枱, 既然你的下属搞错,你系咪应该安排返另一个座位畀呢位女客人呢!! 同埋态度系咪应该要婉转啲呢🙄

呢间餐厅除咗环境舒服之外,真系乏善足陈👎👎