👏🏻我真系好钟意食大排档 够风味 够镬气 最近呢间大排档简直系人气之选🌟 佢哋最最最招牌菜就系即烧炭火靓鸡🤩 所以一定要嚟棒场 平日都好热闹👏🏻 而家大部份餐厅10pm后都开始少人 准备闩舖 😍但呢度开到凌晨4:00am 真正嘅夜缤纷🥳 见到店员都忙到踢晒脚 但态度依然好亲善❤️ 仲会问下客人意见 作出改良 值得帮衬&推介💖⭐️招牌即烧炭火靓鸡 $198/只系用大瓦缸高温碳即场烧制 大约要25分钟制作时间 记得嚟到要第一时间落咗单先再慢慢睇其他 一上枱个下 果然冇令人失望 好香 好吸引 趁热戴上手套即刻用手撕开鸡肉食 鸡油&肉汁相继流出 未放落口已经流晒口水 先连皮连肉咬一啖鸡脾 真心好好食 皮脆肉嫩 味道腌得非常均匀 咸度刚刚好 呢只鸡系出色嘅 嚟呢度唔食真系走宝⭐️星星师傅炭烧猪颈肉 $128呢个𩠌都系呢度嘅招牌菜🤩 大大碟😋 有葱蒜辣椒铺面 肉质爽口 有油香 配合泰式生虾嘅辣汁 份外香口惹味🤤⭐️酥炸台山蚝 $178酥炸脆感令人好满足🥰 而且每粒蚝大只又饱满🤤 加埋个秘制汁 唔洗讲咁多🤭 食过就会明 就系正😝⭐️时菜炒龙趸球 $188镬气十足 虽然少少偏油 但好香口🤤 龙趸口感嫩滑 食落觉

⭐️招牌即烧炭火靓鸡 $198/只

⭐️星星师傅炭烧猪颈肉 $128

⭐️酥炸台山蚝 $178

⭐️时菜炒龙趸球 $188
镬气十足 虽然少少偏油 但好香口🤤 龙趸口感嫩滑 食落觉得食咗好多骨胶原🥰 好正 芥兰冇苦味 啱晒我👏🏻
用餐时段
  • 招牌即烧炭火靓鸡