2024-02-26 153 浏览
我要食海鲜!我要食海鲜!我好想食阿,我点都要食返一次,揾唔到人陪我,巧合有个好耐无见既朋友😝佢仲话请我食,今晚咁难忘既时间,一定会好好咁纪录一下!呢间舖够大😉枱上会有落单code比我地落单,部份就系出面靓,入面好多人,全场气氛都好热闹,个个笑晒口咁食,我地两个心情都好靓,呢度既任食多到好夸张,会有一系列指定食物,职员仲会讲解埋,真系好细心!                       ➕鸡腿肉➕呢份鸡腿肉多汁鲜嫩,咁好食通常都来自于健康既鸡只,饲养方面食得好,佢既肉质先会靓,同时都系营养丰富,用作打边炉是其中不错的食物!                   ➕惹味日式炸物➕呢度既炸物真系好日式,金黄色表面,质感爽脆既香,炸完之后仲仍然存在既热度,每一款都不同,食晒都唔厌!                      ➕海鲜火锅➕打边炉其中一种招牌菜式,就系海鲜,打边炉既海鲜品质一定要好,肉质细腻好多汁,再加豉油跟本系绝配,仲放埋美味贡丸,好弹牙有弹性!                        ➕羊腩煲➕做列原汁原味,食列尾仲可以保留到原有既鲜味,汤汁既鲜味再以及丰富既羊腩,好有丰富

➕鸡腿肉➕

➕惹味日式炸物➕

➕海鲜火锅

➕羊腩煲➕

做列原汁原味,食列尾仲可以保留到原有既鲜味,汤汁既鲜味再以及丰富既羊腩,好有丰富的层次感,一道好既羊腩煲就在眼前!

➕蒸海鲜➕

睇到人人都有份食的蒸海鲜,通过蒸既方式,可以保留海鲜的鲜味和口感,仲有好丰富营养价值,食得好饱肚!