2024-09-21
爆汁生煎包 佢个生煎包写明唔爆汁可以免费换🤣🤣食落真系好唔错,皮够酥脆,包入面啲汁好丰富,肉馅亦都几鲜嫩。一啖咬落去,真系会爆汁,仲要热辣辣,大家食嘅时候小心啲喇~招牌担担面 呢间餐厅嘅担担面味道几香浓,唔会太辣,只系觉得辣味稍重,令到麻酱味未能够完全散发晒出嚟。面条Q弹有劲,配搭浓郁嘅麻酱,加埋肉碎同蔬菜,层次丰富,份量亦都唔少!麻酱鸡丝粉皮见隔离台𠮶份鸡丝粉皮咁大份即刻叫一份,后悔了...因为根本食唔晒😭佢个份量真系好多,鸡丝同麻酱嘅配搭刚好。粉皮Q弹有咬口,鸡丝鲜嫩多汁唔会柴,麻酱好香浓,食得好满足,系有啲🤏饱上海排骨汤面 佢个排骨汤面汤头淡淡哋唔会太浓,排骨炸得外面好酥脆之余,入面肉质软嫩。平时食lunch或者简单食个din都系好唔错嘅选择~手工豆沙锅饼 佢个豆沙锅饼嘅馅都唔少,食落唔会觉得好厚皮,而且豆沙几清,唔会太甜。外面又炸得啱啱好,唔会成块皮都好硬,一定要叫返份做饭后甜品!另外佢如果堂食叫满$60或者叫套餐有豆浆任饮,想讲佢个豆浆好香浓,而且唔会得个甜字,系真系几香豆味。我完全接受到净系饮豆浆🤣
招牌担担面
麻酱鸡丝粉皮