2018-10-28
放下午来Tea 一 tea。两个人来食甜品,餐厅位置颇黎九龙湾地铁站颇远,系淘大露天广场位置。 餐厅面积小,餐厅内近门口有个打卡位,可以坐系张摇摇凳度影相。 不过得一张,所以人地坐左都唔意思叫人走开🤷🏽♀️下午3点黎,学生好多,餐牌特别,d名都系比较特别。我地第一次黎,先试下呢度必食甜品,椰子布丁;可以拣冷or暖,但如果有热就更加好,因为见到佢都系系门口雪柜攞出黎叮一叮再俾我地食。个布丁比较甜,但里面椰子啫喱唔甜,味道中和返,啱啱好。我地有两个椰子,但我呢个入面d椰子肉太硬,刮唔到出黎,我试左另一个,椰子肉可以刮出黎捞埋一齐食,可口好多!有口感之余仲会多左更多椰子香味!希望可以改善!价钱方面都比较贵,日日食就唔好啦,间唔中一次两次还可以,少食多滋味!会再黎试!
希望可以改善!