2025-01-10
系观塘放工谂住去呢间餐厅食,点知超多人排队😮 都排咗半个钟先入到,但可以食到佢招牌嘅花胶鸡米线真系值得✨🤩🔸 招牌花胶鸡米线 ($68)佢嘅份量好足,尤其是花胶又大旧又多又腍😍 鸡肉都几多,而且好嫩滑,唔会太多脂肪👍🏻 仲有一旧鸡腿😍 米线个质感啱啱好,有咬口唔会太腍❤️ 个汤底好重鸡味🐓 真系真材实料,价钱又唔贵😎🔸 药膳黄酒花胶鸡米线 ($68)鸡肉同花胶份量一样都系好多💛 最特别系个汤底,药膳味十足👍🏻 感觉好补好暖身🔥 仲配埋红枣、杞子等等,几足料✨💕🔸 麻药蛋 ($28)抱住一个试下嘅心态点呢个小食,点知都几得意😮 食落去好香嘅麻油香味,配上葱、芝麻,都几香口但唔会好重口味🫶🏻 重点系个蛋黄好流心💛🤩整体而言,咁嘅价钱可以食到花胶+鸡,性价比超高😍🩷 好适合系冬天食返碗暖下身🍜
🔸 招牌花胶鸡米线 ($68)
🔸 药膳黄酒花胶鸡米线 ($68)
🔸 麻药蛋 ($28)