2008-05-16
肚仔饿去mos burger 食晚饭。可能因为康怡mc 记装修,呢度七点都好多人。太古店好细,又多蚊,一坐底就有两只跟住我~ order了mos cheese burger set b (选了蝴蝶虾) + $3 要粟米汤:真系几失望,牛肉唔juicy,亦不选太干,可惜无牛味,失败!!! 个酱系平时食大家乐的免治牛肉饭酱 !!! 一d都唔match,亦都带唔出牛牛味~ 只系块蕃茄好厚,新鲜系可以欣赏。 粟米汤加三元仲要好稀,一粒粟米都无架,系香既~ 未系开粉啰~ 蝴碟虾本身应该几好食,不过系微暖咋....... 点虾的烧烤酱好好味呢~另外order了什么黑醋鸡扒burger ?好好味啊~ 个少少酸味~ 沙拉酱和烧汁配鸡扒系perfect的 ! 加上够热,另我爱上佢~ 薯条有点似mc 记,粗少少~ 不过够热~ 几好味想试佢个beef rice burger~ 点解无得卖??
太古店好细,又多蚊,一坐底就有两只跟住我~
order了
另外order了
什么黑醋鸡扒burger ?
想试佢个beef rice burger~ 点解无得卖??