2023-09-12
平时最爱买佢地既水果蛋糕同屋企人朋友庆祝生日🎂坐低食cafe就真系第一次1️⃣俾佢啲沙律同意粉吸引咗入去,而且招牌蓝色装修好少女又好岩打卡💙-酥炸鱿鱼圈配他他酱 $68鱿鱼圈即叫即炸好新鲜🦑炸粉好薄好香脆,点返啲他他酱酸酸地就唔使怕热气🤭-柚子柠檬汁牛油果蟹肉沙律 $118见到佢色彩咁缤纷即刻好有食欲🥗仲有我最爱嘅牛油果做伴菜,又滑又香😍除咗柚子柠檬汁,仲铺咗啲蟹籽系沙律面好有口感🦀-泰式冬荫功海鲜扁意粉 $138平时成日食carbonara有啲闷,今次试吓个特别啲嘅fusion意粉,冬阴功味好出😋😋用扁意粉好挂汁🍝伴碟仲有好多海鲜,青口、大蚬、大虾🍤、鱿鱼份量都好多👍🏻-招牌草莓西瓜蛋糕 $78跟主菜叫蛋糕有半价,每次都要食嘅招牌西瓜蛋糕🍰,每次嚟都keep到个水准,西瓜同士多啤梨永远唔会酸,隔一排就会念念不忘又想嚟食🤣
酥炸鱿鱼圈配他他酱 $68
柚子柠檬汁牛油果蟹肉沙律 $118