无谂过5点几到已经有两枱食紧嘢👀我哋叫咗佢嘅招聘酸菜鱼🐟,好快10分钟已经上菜,因为𠮶面有一层油,所以唔会摆一阵就冻,keep住食都暖暖哋以200几蚊价钱,个酸菜鱼分量正常,不过酸菜味唔算出,好彩d配料加咗好多分,尤其记得一定一定要加20蚊配宽粉!!!😍个宽粉吸晒汤汁嘅精华,越食越入味,超好味!成餐系咁食!另一个惊喜系d菇同炸蒜🧄🍄,个菇脆口得嚟好入味,而个蒜配埋鱼一齐食好夹,够晒香口梗系要加多份红糖糍粑做甜品喇😈💗,表面炸到好金黄,外脆内软,本身带少少甜味,如果本身好甜或者重口味嘅,仲可以连埋配嘅大量红糖同黄豆粉一齐食,个人就觉得红糖个味夹d最后提提大家如果想食嘅话就早d book位或者早少少去,我哋走嘅时候6点几已经full咗7成,可能迟多少少将要等下先有得入座
无谂过5点几到已经有两枱食紧嘢👀

酸菜鱼