2023-09-14
今次相约同在大围收工既姊妹黎食呢间「牛扒专家」,自称专家唔知有几专呢。门店小小但内里五脏俱全呢。内里环境舒适 认住呢个唛头见到食牛既地方有蚝食呢,咀刁既我地就点左两粒太平洋生蚝,鲜味出,有淡淡海水味,不过较细粒,口感不是好丰满。我地一人一杯,分别系朱古力棉花糖同埋芒果奶昔。杯朱古力整到好靓呀,打完卡都唔舍得饮!朱古力好够冻,棉花糖细细粒同饮品好夹到呀。芒果奶昔就一般,唔算好突出。跟住黎左两个小沙律🥗,refresh一下!鲜茄蓉龙虾🦞帆立贝炒意粉🍝呢个menu未有架!老板话优先煮比我地呢!意粉份量十足(定系我地两个小鸟胃食唔到咁多野😂?),酱汁丰富,用上篇意粉挂汁效果算ok, 不过饱肚感十足。龙虾同帆立贝都有,当然都要将货就价,但诚意是有的。海鲜亦颇鲜甜。手切牛小排定食配温泉蛋牛小排易于切开,少筋少渣,易咬,肉汁有锁在肉内,不过配饭有点干,好在窝心谂到配粒温泉蛋补返数呢!老板好好客健谈,大家有时间去揾佢倾下计啦!小店唔易做,要生存各尽其法,一齐支持小店呢!
内里环境舒适
认住呢个唛头
跟住黎左两个小沙律🥗,refresh一下!
鲜茄蓉龙虾🦞帆立贝炒意粉🍝
手切牛小排定食配温泉蛋