2020-10-05
拳之牡蛎,即系👊拳头咁大既炸蚝🦪影紧相果时就已经闻到好劲蚝味,之后咬完一啖系“好味”,再lum👅埋d蚝汁,就讲左“好补身,好岩男人食🤪” 都唔使配佢d汁已经好好味,顶多想清新下就加🤏柠檬汁就可以了👌炸得干身脆身,完全没有油腻感然后配上好鲜既蚝,完全冇得输,而且性价比高,$88一set包两只拳蚝(佢每一个👊入面系有4-5只蚝)白饭同汤,女仔一定够饱,千祺唔好贪心叫3只呀另外都有散叫多条炸池鱼,都系炸得干身有鱼味,但就冇拳蚝咁wow,食炸鱼一定要配佢个沙律酱咁先好食,个感觉似食紧鱼柳包块鱼柳😂要食就要快,期间限定,到10月2x号。btw,琴日第一次去金所,觉得间铺都几有日本feel,可以幻想下自己系日本食炸蚝,好想去旅行呀😣ig name: hkfoodiefgg
炸得干身脆身,完全没有油腻感
ig name: hkfoodiefgg