呢间日本过江龙GARIGUETTE 拿破仑Mille-pressé虽然喺香港已经开咗一段时间,但系人气不减,味道仲越出越多🤩 不过我呢个甜品控,最钟意都系佢哋经典嘅士多啤梨🍓 呢度系即叫即制,保证新鲜,拿破仑相当酥脆😍🌟原味士多啤梨 $168劲受欢迎嘅经典款😎 香甜吉士酱配上酸酸甜甜嘅新鲜士多啤梨片,呢个经典嘅配搭真系好滋味🥰 不得不提佢嘅焦糖酥饼真系劲酥脆,最神奇系用刀叉切都唔会切到散晒👍😎 🌟开心果忌廉覆盆子 $155开心果控见到呢个味道真系好开心😬 开心果忌廉吉士香气够晒浓郁,配上覆盆子酱,酸酸甜甜🥰 馅料开心果碎,增添香气同口感,层次好丰富🥰呢度除咗有甜味嘅拿破仑,仲有好多款咸味可以选择,真系睇到人心大心细😬 下次再嚟试吓其他味道先🥰

呢度系即叫即制,保证新鲜,拿破仑相当酥脆😍

🌟原味士多啤梨 $168

🌟开心果忌廉覆盆子 $155