2009-07-30 6 浏览
睇完首礼,同男友一齐行下然后同佢朋友一齐一行三人来了黑麦我想试好耐,今晚终于可以试下嘞~因为佢朋友唔饿~ 我们只叫二个主菜, 海鲜Pasta 配牛油汁, 不记得什么Risotto 加set 配 bread basket, salad, drink佢吔既bread 好味呀~ warm warm 地, 再加埋 olive & 醋, so good~Salad~ 凯撒沙律 & 烟肉,三文鱼, 菜新鲜, 味道ok~海鲜pasta ~ 男友很钟意食呀~ 因为意粉系浓味而且经过炒过, 特别有口感~Risotto ~ 好惹味呀, 沟入火腿,鸡肉, 好味, 但喊了一点, 呢个口味特别适合香港人, 但我个人钟意淡味少少~加10元可转花茶, 我拣咗个玉桂apple tea~ 超唔得呀.... 无味, 又无honey 比人既~大多数出面既花茶都比honey人架~
睇完首礼,同男友一齐行下然后同佢朋友一齐一行三人来了黑麦
我想试好耐,今晚终于可以试下嘞~

大多数出面既花茶都比honey人架~