今日终于有时间黎到呢间位于屯门嘅锋哥厨房。佢哋个烤鱼任食鸡煲打边炉一向好多人推介,好期待可以喺度食一顿丰富晚餐啦!佢哋嘅烤鱼首先已经好够水准,之后嘅麻辣鸡煲更系任食,最后再配埋火锅!已经好准备扫去大半部份肚腩㗎喇!🔔🤝🤝🤝蕃茄烤鱼🤝🤝🤝首先,冇得顶佢嘅蕃茄烤鱼质素!食落后先知够优质,鱼肉新鲜嘅,蕃茄酸酸甜甜嘅味道,烤得完美,配埋鱼肉,简直就系美味极啦!😊😊😊爆汁麻辣鸡煲😊😊😊然之后就嚟个麻辣鸡煲!可以任食,真系罕有。热辣辣鸡肉,麻辣得黎唔会喉咙痛,再配埋啲香料,麻辣香四溢😺😽😽😽火锅来袭 - 黑蒜猪骨汤😽😽😽黑蒜猪骨汤汤底厚厚一层,加上猪骨嘅营养,再配埋黑蒜嘅味道😚👐👐👐 蟹 👐👐👐再食蟹,我保证你会话多几次“抵食”。蟹肉鲜美弹牙,味道一流!🙌🏼太好食到简直畀你感到惊讶!✊🏼✊🏼✊🏼香煎蒜蓉烤蚝✊🏼✊🏼✊🏼蒜蓉烤蚝非常出色😻最挂住佢嘅仔蒜味,夹埋蚝仔本身嘅鲜甜,真系劲多口感!最后,佢嘅价钱绝对系物超所值,呢度嘅食物真系唔错,大众化价钱但又食得好满足!