实爱讲嘅,今次去𠮶间店真系呷喳喳👍!架上满满的饮品同蛋糕选择,每款都叫人心郁郁。首先,我拣咗个芝士奶盖茶,啱啱好嘅咸香衬托著茶香,啖啖都系层次感!😋🍵然后,高宇治抹茶红豆真系够晒料,抹茶嘅幼滑苦味同甜丝丝嘅红豆完美匹配,我饮完个一杯差啲哋要再点多杯嚟过瘾。🍃🍡提拉米苏就有种意大利妈妈包罗万得嘅家庭感,每一啖都系平衡嘅咖啡与甜蜜。🍰心谂,呢块可能我嘅日日必需品嚟!Oreo芝士蛋糕走极端,反而令晒我惊喜!暖笠笠忌廉芝士幼滑中,黑白Oreo层层叠叠,口感有层次到爆炸,咬落去 crunch crunch 嘅乐趣,真系想喊叫!🎉🍰总括嚟讲,今次嘅食光既温暖又趣味,每一款都深得我心。下次会唔会掂到更多款?期待咯!