2017-11-13
几次经过都冇入去!跟住夜晚10点钟喺荃湾饮啲食物突然之间谂起呢间阿爷打边炉,一于去睇下咩料啦,一入到去有几种选择!由于已经太夜啦所以我哋拣咗个平平哋,$128另外加豉油钱同+1收费嘅餐!拣好之后我哋就选择食物一攞到上嚟,唔怪得知叫手工打边炉!佢啲嘢真系好有心思咁排到好靓,尤其系佢嘅玫瑰五花腩,系一种视觉嘅享受!仲要我想讲一句:所有服务员全部都个个有礼貌,好窝心!真系好耐都冇试过有间餐厅令我觉得,今时今日香港竟然仲有咁样嘅服务态度食物方面水蟹粥:新鲜即炸炸响铃:好长一大条,脆到呢即炸鱼皮:都系速速声春花卷:唔知系乜,点知好食到吓死人,里面包住嘅系韭菜同埋肉炸鲜奶:好少觉得炸鲜奶系好食,今次输咗比佢,我即刻叫多一碟美国肥牛:出奇地重牛蟹棒:好长一大条好搞笑,呢度啲嘢都几长下皮蛋:有松花几靓油炸鬼:好恐怖,点解可以咁正?唔钟意食油炸鬼嘅我都喺度劲食沙白:鲜甜鱼片:冇得顶呀因为系粥底火锅关系,加上无腥好正牛肉丸:鲜牛肉手打牛味劲重鸡件:正常冇乜特别牛柏叶:爽泡菜:有啲奇怪点解会有泡菜?芫荽:好香呀加左落去鱼滑:冇乜特别猪腰:干净冇臭味,正一句讲晒!平靓正,服务态度好!坐得舒服,极力推介,经过荃
拣好之后我哋就选择食物
食物方面
水蟹粥:新鲜
即炸炸响铃:好长一大条,脆到呢
即炸鱼皮:都系速速声
春花卷:唔知系乜,点知好食到吓死人,里面包住嘅系韭菜同埋肉
炸鲜奶:好少觉得炸鲜奶系好食,今次输咗比佢,我即刻叫多一碟
美国肥牛:出奇地重牛
蟹棒:好长一大条好搞笑,呢度啲嘢都几长下
皮蛋:有松花几靓
油炸鬼:好恐怖,点解可以咁正?唔钟意食油炸鬼嘅我都喺度劲食
沙白:鲜甜
鱼片:冇得顶呀因为系粥底火锅关系,加上无腥好正
牛肉丸:鲜牛肉手打牛味劲重
鸡件:正常冇乜特别
牛柏叶:爽
泡菜:有啲奇怪点解会有泡菜?
芫荽:好香呀加左落去
鱼滑:冇乜特别
猪腰:干净冇臭味,正
一句讲晒!平靓正,服务态度好!坐得舒服,极力推介,经过荃湾一定要来