2021-05-08
发现香港越黎越多石烧店, 呢间save低左好耐, 难得出下街带住最钟意食牛既妈妈去试下🐂唔记得睇佢几点开门, 早左半个钟到, 竟然已经有人系到排紧队😅好危险, 一见有人排队就会对啲野食期望好高, 真系好危险😂------------------------------<板烧安格斯牛>影得唔系几靓所以送上唔同既角度💁🏻♀️上台见啲牛色泽都几靓, 油脂分布都几平均, 食落好香牛油香, 𩠌饭好正(唔𩠌饭可能会有少少腻)牛配既汁酱普通啦, 我自己偏好食原味唔点汁食🤤个饭充满饭素,食哂啲饭都仲有饭素净👐🏻至于个蛋呢好普通, 称唔上好食, 系溏心但一啲日本蛋香都冇😉<秘烧黑松露吉列牛>呢款比较油腻啲, 睇图都见到佢反哂光咁✨我觉得都有黑松露味但唔算好重, 个人口味觉得可以再浓啲🤏🏻烧完外脆内软都好好食😀个蛋同上啦, 呢只个样炒哂车添🥚叫左两支野饮好透沁凉呀🌬------------------------------两个lunch set份量都几多, 我都唔算细食既正常食量啦, 食到最后几旧都已经饱哂🤰🏻份量同质素黎讲其实性价比都几高👍🏻环境唔大座位唔多, 但野食质
<板烧安格斯牛>
<秘烧黑松露吉列牛>
叫左两支野饮好透沁凉呀🌬
两个lunch set份量都几多, 我都唔算细食既正常食量啦, 食到最后几旧都已经饱哂🤰🏻份量同质素黎讲其实性价比都几高👍🏻环境唔大座位唔多, 但野食质素绝对值得排队等待⌛️