2022-12-06 103 浏览
呢排黎开油麻地心思思想试下呢间超人气泡饭,加上天气冻冰冰,食泡饭简直系一流!就算系中午一点到,都要排30分钟排,等紧入去时,店员都好好会比定餐牌大家睇!一有位坐就等食!推荐:⭐️花胶螺片鸡海鲜龙虾🦞泡饭($108):一上台个架世已经令我哋哇一声,因为预计唔到材料会如此丰富,呢个价钱真系抵食!每一样海鲜到十分新鲜,而汤头亦都鲜味十足,简直系偷饭神器!⭐️花胶螺片鸡汤米线($68):呢房烫一上台相对冇上面𠮶款咁令人惊讶,但系汤头亦都相当清甜可口,花胶份量亦都十分足,整个鸡比亦诚意满分!相当满足!店员热情,店舖小店味浓,推荐大家经过油麻地又无咩谂头,可以一试!味道:🌼🌼🌼服务:🌼🌼🌼🌼环境:🌼🌼🌼🌼抵食:🌼🌼🌼

推荐:

味道:🌼🌼🌼