2024-12-04 383 浏览
几hit嘅和牛汉堡扒过江龙店,心郁郁嘅我终于忍唔“字”嚟食咗先攞号码、喺门口有几部机拣好食物然后等安排入座望到有部黑色嘅精米机将糙米粒现磨脱壳几特别,米原来系日本东北地区入口嘅「虹之煌米」,啲饭口感okay客人系排排坐喺吧台面前睇住职员现场烤肉肉汉堡和蔬菜Patty以九州黑毛和牛混合美国牛肉制成配日本生蛋餐厅有八种特选酱料俾客人点嚟食,例如有烧肉酱、洋葱酱、日式芥末盐曲等等今日几肚饿、拣咗混合汉堡套餐有3件扒:1️⃣ 和牛汉堡扒2️⃣ 芝士汉堡扒3️⃣ 开幕限定口味・和牛蟹肉汉堡扒- 倒蛋入饭面真系要啲technique、唔易3款汉堡扒味道各有特色,和牛汉堡配蛋浆食最原汁原味蛋几香,牛肉纤维唔算幼细唔太韧,觉得点酱会好食啲芝士汉堡呢职员会喺客面起势刨芝士喺扒面,钟意食芝士会几喜欢呢个,个人都觉得几重芝香食落又唔算漏限定口味嘅蟹肉和牛汉堡扒、汁系用咗柚子加萝卜丝制成,清酸味道较开胃,所以食咗两件扒再食呢件都食得落,蟹肉都唔算少份量ok。整体感觉几抵食仲点咗信州白桃汁&可果美蕃茄汁,味道淡淡、个人喜欢白桃汁多一啲
先攞号码、喺门口有几部机拣好食物然后等安排入座
客人系排排坐喺吧台面前睇住职员现场烤肉肉汉堡和蔬菜

Patty以九州黑毛和牛混合美国牛肉制成配日本生蛋

今日几肚饿、拣咗混合汉堡套餐有3件扒:
1️⃣ 和牛汉堡扒
2️⃣ 芝士汉堡扒
3️⃣ 开幕限定口味・和牛蟹肉汉堡扒

- 倒蛋入饭面真系要啲technique、唔易