琴日同个fd去mk揾嘢食,经过一间好多人排队嘅泰菜餐厅,因为之前未见过呢间(应该太耐冇入通菜街了),排得队应该都唔错㖞,就一齐排队等食🤣入到去个环境好有feel,主打水泥墙同木质~好啱打卡📸👭🏿晚市2人餐 $338🥗木瓜沙律大大碟👅辣辣哋嘅~清新爽口,木瓜丝配红萝卜都好入味,酱汁酸酸甜甜,好开胃!🥗🍤🥜🍤泰式手打虾饼虾饼外脆内软,每一口都饱满嘅虾肉味,再配上微辣嘅泰式酱汁,真系又香又辣!🍤🌶️😋🥩招牌烧牛肩胛肉 (+$30)烧到啱啱好嘅牛肉,肉质鲜嫩多汁,每一口都带有香气同浓郁嘅烧烤味,配泰式酱汁超级夹!💦系咁食系咁食!🥩🔥🤤🥘AnnMama蟹肉炒饭 (+$20)几有惊喜!好有镬气🥰饭粒松散,用蟹肉炒出嚟嘅味道非常浓郁🦀加个酸酸辣辣汁,突出成个鲜味😍啖啖都充满住饱满嘅蟹肉香,绝对系蟹肉爱好者嘅最爱!🍚😍龙眼冰|椰汁冰 🧉🍹龙眼冰有嫩滑爽弹嘅龙眼肉和清甜嘅糖水,非常清爽🧊✨😍椰汁冰就有浓郁嘅椰香味,唔甜好啱我口味~口感顺滑,好适合解暑💦🍧🥥👌💕呢间绝对系一个值得一试的泰国餐厅!食物质素高,每一道菜都好味😋服务都友善,环境舒服~唔挂得咁多人排队😛下次再去,一定会再多食其他菜式!👍🤪

👭🏿晚市2人餐 $338

🥗木瓜沙律

🍤泰式手打虾饼

🥩招牌烧牛肩胛肉 (+$30)

🥘AnnMama蟹肉炒饭 (+$20)

龙眼冰|椰汁冰 🧉🍹

龙眼冰有嫩滑爽弹嘅龙眼肉和清甜嘅糖水,非常清爽🧊✨😍

2024-04-29
等候时间
15 分钟 (堂食)