餐厅: 韓大叔大排檔
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅嘅布置真系有种去咗韩国嘅感觉,好啱夜晚收工同朋友一齐去🍺🫶🏻 食物选择好多,我哋叫咗𠮶啲都好味,食得好饱好满足🤰🏻🤰🏻✨韩大叔酱油拼盘 $398最钟意食生腌嘅我地见到拼盘即刻要嗌!!有一只酱油蟹、两只酱油虾、两只鲍鱼,同埋紫菜拌饭。全部都新鲜冇腥味,味道鲜甜,一大啖蟹肉配饭劲满足🙌果然系偷饭贼呀😜✨酱油三文鱼 $78三文鱼有六片,好多都系鱼腩,够肥美,充满咸鲜味,忍唔住一块接一块🤣。✨韩式鱿鱼拌面 $148成盘鱿鱼须,好足料!店员会喺你面前拌面,啲辣汁索晒入啲面度,够辣,好惹味又好邪恶😙✨蜜糖芥末炸鸡(半份)$108炸鸡香脆,肉质嫩滑,够juicy,配上甜甜地嘅蜜糖芥末酱,好正呀🤤✨辣炒韩式猪五花粉丝 $78惹味又香口嘅猪五花配埋烟韧弹牙嘅粉丝冇得输😆✨海鲜煎饼 $98外脆内软,仲有好多海鲜好足料😍✨人参鸡汤(半份)$98食咗咁多浓味嘢,叫返个人参鸡汤够养生,鸡肉几嫩,个汤充满精华🤭

✨韩大叔酱油拼盘 $398

✨酱油三文鱼 $78

✨韩式鱿鱼拌面 $148

✨蜜糖芥末炸鸡(半份)$108

✨辣炒韩式猪五花粉丝 $78
惹味又香口嘅猪五花配埋烟韧弹牙嘅粉丝冇得输😆

✨海鲜煎饼 $98
外脆内软,仲有好多海鲜好足料😍

✨人参鸡汤(半份)$98