2022-10-01 8 浏览
再访呢间以雪耳为主题嘅小店,今次除咗饮品仲试埋佢哋嘅雪糕同埋吐司☺️⭐️兰王蛋芝士烟肉厚吐司 ($68) ❤️7.8一睇个组合就知一定唔会唔好食🤤 芝士加烟肉已经好香口,点埋啲蛋黄汁真系冇得输!! 不过要趁热食,同埋如果烟肉再脆身啲就更好喇🙊⭐️自选奶酥厚吐司厚吐司 ($32) ❤️8.5呢款吐司性价比几高!! 可以自选两款口味嘅奶酥,而我哋就拣咗英式伯爵茶香橙同埋小山园焙茶~ 两款都好香茶味😍 特别系焙茶味比想像中浓💕 值得一赞嘅系𠮶层奶酥 都搽得好厚身👍🏻 所以食得超满足🥰⭐️洛神草莓滋养雪糕 ($48) ❤️8.0雪糕奶味浓郁,食落较挺身,下面仲有草莓果冻同雪耳,好丰富☺️ 不过草莓酱对我嚟讲偏甜~ 如果可以少甜啲啲就更好喇~⭐️热情果滋养梳打 ($24) ❤️8.0呢款雪耳梳打饮落好清新,又唔会太甜,行完街饮就啱晒👍🏻不过如果啲雪耳细块啲就好喇, 会更方便用饮管饮到🙈

⭐️兰王蛋芝士烟肉厚吐司 ($68) ❤️7.8

⭐️自选奶酥厚吐司厚吐司 ($32) ❤️8.5