2024-11-05 1062 浏览
呢间餐厅有好多分店,我都去过好几间,而呢一间系我第二次嚟。上次我觉得啲嘢唔系好好食,今次又唔同咗㖞!🔸椰香罗勒炸黄油鸡 (半只切件)好少嗌炸嘢,但系呢个真系要试吓。黄油鸡炸得香脆可口,仲有少少油分。肉质嫩滑。🔸手撕猪仔骨汉堡我喺第二间店食过好多次,最初觉得好好食,后期越做越差,啲手撕猪仔肉口感冰冻,而且有膻味,而佢入边有紫洋葱,食完个口好大味。今次要求唔要紫洋葱,厨师换成白洋葱,真系劲好食呀!面包微脆有牛油香,太阳蛋煎到蛋汁流出,手撕猪仔肉冇死甜,与白洋葱混埋,味道自然。同老公一人半个都觉得唔够喉。薯条唔脆口,似过咗气。😫热柠檬蜂蜜系苦,入唔到口。👍🏻特别称赞带位个位店员,肯帮手又有少少幽默,身型较大只,个名系H字头,前排朗豪坊有‘Harry’ Potter㖞😂。

呢间餐厅有好多分店,我都去过好几间,而呢一间系我第二次嚟。

上次我觉得啲嘢唔系好好食,今次又唔同咗㖞!

🔸椰香罗勒炸黄油鸡 (半只切件)

🔸手撕猪仔骨汉堡
薯条唔脆口,似过咗气。

😫热柠檬蜂蜜系苦,入唔到口。