👧🏻Wodafoodie in Mong Kok夜晚黎旺角,去间新开既居酒屋试下 估唔到价钱好抵又好食~仲可以玩游戏夹波波赢小食 ,唔中都有雪糕送😆✨ 🍗免治鸡肉棒 $38近年次次食居酒屋必叫呢个!咬落去食到鸡肉之余又食到鸡软骨既口感,最正系点月见汁,用日本无菌生鸡蛋,好好食!🥰🥰✨ 🍢日本鸡骨肠$18见咁平就试下,鸡骨肠既「鸡骨」原来系中间加左条鸡脾骨方便食,比起普通肠仔,外皮更香脆同juicy!可一试😍✨ 🍡汁烧日本年糕串 $18日本年糕虽然入面无芝士,但烟韧既口感,钟意麻糬既朋友一定钟意😋✨ 🍣樱 寿司盛(8贯)$158晚市寿司定食有八款唔同刺身寿司/军舰,仲有茶碗蒸,面豉汤,沙律。七彩缤纷既🍣饭同刺身比例岩岩好,最钟意系帆立贝够厚身同甜☺️✨ 🍱蒲烧鳗鱼定食 $138鳗鱼好大条,鱼肉嫩滑,淋上烧汁甜而不腻,就算配白饭都好好食🥰白饭上面仲有蛋丝同黑芝麻做点缀,卖相好得又好食😚我地玩夹公仔机夹唔中波波,但店员都请我地食黑芝麻雪糕☺️有得玩又有得食,价钱又唔算贵,下次想试下其他食品😉📍 八居酒屋 (旺角新城) (旺角)旺角弥敦道594-596号旺角新城5楼
👧🏻Wodafoodie in Mong Kok

夜晚黎旺角,去间新开既居酒屋试下
估唔到价钱好抵又好食~
仲可以玩游戏夹波波赢小食 ,唔中都有雪糕送😆

✨ 🍗免治鸡肉棒 $38

✨ 🍢日本鸡骨肠$18

✨ 🍡汁烧日本年糕串 $18

✨ 🍣樱 寿司盛(8贯)$158

✨ 🍱蒲烧鳗鱼定食 $138

📍 八居酒屋 (旺角新城) (旺角)
旺角弥敦道594-596号旺角新城5楼