2024-11-18 769 浏览
一锅堂系我打边炉放题嘅热选店之一 因为价钱唔算贵 但系选择算多 我哋叫咗限时推出嘅椰子鸡锅汤底 个汤饮落好浓鸡味 就咁饮都好好饮我哋坐低无耐之后 店员仲话当日做紧promotion每人有免费生啤一杯送 系带有果味嘅啤酒 饮落好顺口 啱晒女仔餐厅嘅嘢食用qr code落单 肉类有安格斯牛肉 封门柳 牛板腱 西班牙谷饲猪梅肉 花雕鸡 肉质都算系唔错 ; 海鲜有大蚬 海虾 鳝 龙趸 尤其大推A类大蚬 超级鲜甜 食完再饮个汤 因为个汤都吸咗海鲜嘅鲜甜味所以好鲜超好饮 ; 手打墨鱼丸 手打虾丸 非常弹牙 ; 另外仲有油炸鬼虾滑 蟹柳 莴笋等等除咗电话落单嘅嘢之外 出面有自助吧 可以自助饮品 菜类同埋火锅配料 仲有沙律水果吧 雪糕机同雪糕柜食饱之后我哋仲食咗杯雪糕 雪糕有自家制冰淇淋仲可以拣oreo同彩虹脆脆 亦有杯装嘅云呢拿雪糕同抹茶雪糕 非常满足