2024-02-13 123 浏览
住客有75折就去试下喇🤓无订位,去到同食完都系得同一台客,环境宁静。我哋叫咗肉眼扒(五成)同埋和牛汉堡+蘑菇(四成),两样嚟到啲牛系差唔多九成,同埋个和牛汉堡加漏咗蘑菇,最后cancel佢算了~但系都要值得赞嘅,系就算差唔多well done,啲肉都容易咀嚼同埋吞到落肚,所以推介比钟意well done嘅朋友。肉眼通常都有肥肉,我都预左既,我今次依块差唔多100g都系肥肉,一个女仔食还可以的。另外嘢饮系无酒精既Red lover,其实就系西瓜汁加七喜,饮落都有啲西瓜肉,我觉得好好饮👍🏻整晚有两位一男一女员工,两位服务态度好好,只系女员工未熟酒店discount同埋有小小紧张既感觉。同埋最后埋单等左5分钟都未见有人可以帮手处理。Anyway 有75折我食得好开心🤓🕺🏻
2024-02-13
  • Red  lover