前几日同班姐妹一齐食饭,突然想食中餐,上网就揾左间系附近嘅八方庭。•*¨*•.¸¸☆话梅凉瓜•*¨*•.¸¸☆推介:3.5/5叫嚟当前菜,酸酸尾尾咁几开胃!•*¨*•.¸¸☆川味水煮牛肉•*¨*•.¸¸☆ 推介:5/5水煮牛肉辣到我流晒大汗,啲辣椒🌶️真系唔可以睇小,又香又辣,越食越辣!真系好正🤪•*¨*•.¸¸☆莲藕煎肉饼•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5肉饼煎到外面脆卜卜,入面又劲juicy!•*¨*•.¸¸☆蜜汁脆薯牛仔粒•*¨*•.¸¸☆ 推介:5/5好好食呀呢碟蜜汁脆薯牛仔粒,因为佢加左蜜汁唔会好咸,有少少甜甜地好岩我口味,牛仔粒仲好嫩嫁啲肉!•*¨*•.¸¸☆鸳鸯虾球•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5鸳鸯虾球外脆内软,脆卜卜嘅外皮好好食,入面嘅虾肉有好弹牙,加埋啲酱就更加好食!
叫嚟当前菜,酸酸尾尾咁几开胃!

肉饼煎到外面脆卜卜,入面又劲juicy!
•*¨*•.¸¸☆鸳鸯虾球•*¨*•.¸¸☆ 推介:4/5