2019-04-03
7:30pm 嚟到已经外边已经排咗10个人,餐厅座位唔算太多,职员会派定点餐纸,一入去就帮你落单,好快就有得食!等紧入去嘅时候望到入面有人食紧葱油猪扒饭-极-多-葱!好正 要试下😍😍 温馨提示:虽然店家俾大家选择少饭,但我建议如果叫佢地招牌呢个香葱猪扒饭就唔洗叫少饭,因为葱油捞饭极夹🐷🐽🍚🍚🍚🍚🍚🍚(下次多饭唔该)而朋友叫秘制猪扒饭肉燥汁捞面, 捞面超好味!!推介推介! 首先系完全无枧水味,再加上肉燥汁唔会太咸,味道啱啱好🎉🎉出色!当然主角系猪扒⋯⋯上菜时基本上系大到睇唔到下面嘅饭或面,好抵食! 肉质好松化,食落感觉系食紧,台铁便当🍱入面骨排饭咁😋😋 overall 最抵赞系真系唔会感觉好油腻 (因为食炸物最怕)。椒盐鱿鱼须(芝麻+喼汁的配搭)虽然系炸物但粉浆唔会过厚,没有油腻感,而且味道亦不会过重!用炸蒜取代调味料,几香口🦑🦑两个人食两个主食,一个小食+2杯饮品岩岩好!食完出黎🐷🐷有20个人排紧队喇,好彩有早d黎!
椒盐鱿鱼须(芝麻+喼汁的配搭)
两个人食两个主食,一个小食+2杯饮品岩岩好!
食完出黎🐷🐷有20个人排紧队喇,好彩有早d黎!