2020-12-04
当日坐底左无耐 第一round既海鲜拼盘品刺身拼盘就自动送上 因为系预先订位 所以有鲍鱼送 食材用料都算新鲜 比一般放题质素高 我地之后都有用QR code再加单除左可以用QR code简单快捷咁落单之外 我地仲可以行岀去自助bar慢慢拣野食 不过就记得要戴口罩😷蔬菜区有四款菜.几款茹类 仲有南瓜同粟米等等隔离仲有打边炉必备嘅响铃同炸鱼皮 好脆好正海鲜区就有新鲜嘅青口.东风螺同海蚬 男朋友就最钟意食东风螺 每次出去拎嘢食佢都会拎几只返嚟丸类都有好多选择 根本就试唔晒想即食既就可去寿司区 推荐火炙三文鱼同花之恋甜品都有8款 作为甜品控既我梗系全部都试晒 只只都唔差 但系冰卷食落似冰皮月饼 我就麻麻地饮品又系有超多选择 除左汽水 茶饮 啤酒 连台湾既黑松芭乐汁都有汤底方面我地就拣左要另外加钱既沙嗲汤同蕃茄龙虾汤 个龙虾汤竟然都有半只龙虾 真系几惊喜 而且好岩渌海鲜黎食 不得不提既系用QR code可以order广岛蚝 好鲜甜 真系唔可以错过澳洲m5和牛就切得比较薄 不过口感都唔错既原来仲有烧物同雪糕都系任食既 呢个经WhatsApp订枱既买一送一任食和牛海鲜火锅放题刺身真系好抵啊
蔬菜区有四款菜.几款茹类 仲有南瓜同粟米等等
隔离仲有打边炉必备嘅响铃同炸鱼皮 好脆好正