2023-09-13 82 浏览
🌟突如期来男朋友比惊喜我,接我收工,之后男友带我食D野,呢间餐厅都系平民价钱,一入去见到个门口都几靓,原来系食泰国菜,我地都系比较钟意自由选择,散叫几种菜式🌟龙眼冰🍽️💥呢杯来自泰国既传统饮品,里面有龙眼肉,饮落清甜可口,啖啖都系龙眼味,饮完特别凉快💥顶级兰王蛋泰式铁板蚝饼🍽️💥佢采用顶级兰王鸡蛋,蛋味好突出,再用泰式既烹煮方式,用一个铁版烧,可保留著温度同时保留返食物既味道,里面既蚝好多,咁样制作出来非常美味💥火山排骨🍽️💥个名够特别又有份量,真系做到一个火山型既排骨,主要带有咸香味道,再有酱料同香料,经过制作,制作出咩感爽脆,味道好独特💥辣肉碎生菜包🍽️💥呢一款都系比较健康既小食,用生菜包住肉碎,入面好多肉碎,有香浓既肉味道再加上辣辣既口感,绝对唔差💥烧菠萝🍽️💥烧菠萝真系好正,一见到就会食,烧到菠萝既外层少少黑,多了一份烧烤味,令到菠萝汁更加丰富 💥
龙眼冰🍽️
顶级兰王蛋泰式铁板蚝饼🍽️