2009-06-17 685 浏览
之前我曾说过COVA既CAKE唔好食, 不过今天佢既黑森林旦糕令我改观. 1.cake上朱古力cream/cake的周边 部份:真的有好浓既朱古力味, 而且系唔会太甜2. fresh cream白色部份: 有一种好香既cream味.3. cherry系意大利货, 朋友说好食, 我就食唔出有咩唔同, 不过就真系几大粒.4. cake 内的cherry有酒香及都真系啖啖都有cherry肉真系好好食. 最紧要唔多cream及唔加jello向入面.店经理说,cova只会在每年既6-8月才有黑森林旦糕提供, 所以中意食黑森林旦糕既朋友可以买来试试 (price : hkd330/1lb <-比其他个d cake系贵小小, 不过都真系值架).