2018-02-26 1450 浏览
难得老公接收工,梗系去食好野啦~ 系旺角返工,一早听闻呢边有间 Master Kama 嘅龙虾包好正,今晚一于去试试。Master Kama 分为两层,位于大厦1楼同2楼。去到楼下,已经有侍应接待我地。餐厅地方唔算好大,色调以粉蓝色为主,令人感觉好舒服。望望餐牌单叫价钱,相信龙虾汇会系最抵,而且仲系每天限量供应,所以即刻 order 咗。  龙虾汇 $458龙虾包、烤蒜蓉牛油龙虾(半份)、龙虾什锦海鲜石头汤饭先黎龙虾什锦海鲜石头汤饭饭里材料都几多~ 有青口、鱿鱼、蟹柳、栗米粒。饭除左吸收咗龙虾浓汤之外,再吸埋其他海鲜精华,十分鲜甜。热辣辣~ 咁涷个人食完即刻暖笠笠。跟住系期待嘅龙虾包。龙虾包系同烤蒜蓉牛油龙虾用木盘一齐上,仲配有沙律同薯条。龙虾包夹住一件龙虾钳肉,而内里龙虾肉就唔算多,但个包真系好好食。面包好有牛油香,烘到外脆内软,龙虾钳肉质滑嫩,加上香草同淡淡柠檬香混合嘅酱汁,好好食~龙虾卖相几好,牛油味香气扑鼻,但蒜蓉味就唔太突出,入口肉质弹牙,只可惜份量只有半份,唔系太够喉。炸薯条有惊喜~ 原来唔止系炸薯条,仲有炸蕃薯条,蕃薯条系出面比较少见。薯条、蕃薯条炸成金黄色,香脆可口,但
难得老公接收工,梗系去食好野啦~

龙虾汇 $458
龙虾包、烤蒜蓉牛油龙虾(半份)、龙虾什锦海鲜石头汤饭

先黎龙虾什锦海鲜石头汤饭

龙虾什锦海鲜石头汤饭
饭里材料都几多~ 有青口、鱿鱼、蟹柳、栗米粒。

龙虾什锦海鲜石头汤饭

跟住系期待嘅龙虾包。龙虾包系同烤蒜蓉牛油龙虾用木盘一齐上,仲配有沙律薯条
龙虾汇

龙虾包

烤蒜蓉牛油龙虾(半份)

炸薯条有惊喜~ 原来唔止系炸薯条,仲有炸蕃薯条,蕃薯条系出面比较少见。薯条、蕃薯条炸成金黄色,香脆可口,但个人就钟意蕃薯条多啲。
炸薯条 , 炸蕃薯条

沙律菜好爽口,可以中和下炸薯条嘅油腻。
沙律菜
龙虾汇
龙虾包
烤蒜蓉牛油龙虾(半份)