第三次去,今次食咗炸鱼柳咖哩饭、葱油三黄鸡饭、牛肉薯饼、鸡皮卷(第一次去嘅时候食过,今次翻兜),饮品照旧都系 话梅可乐 同埋 伤柠乐(今次要zero) ✔️终于食埋𠮶块好大嘅炸鱼柳,上两次去都望住隔离台食,今次记得自己叫返份嚟试,真系好大好大好大块✔️炸鱼柳唔单只大,仲好脆口,外脆内软,口感一流✔️炸鱼柳嘅鱼都饱满,一梳梳嘅鱼肉,完全唔系薄薄得返炸浆𠮶种,而系真系好有份量✔️咖哩仍然非常好味,浓郁又多料,咸香又惹味✔️今次唔系净系食咖哩,“我朋友唔食辣”系列都有好多嘢想食,今次先试一款,下次会再去试埋其他!✔️今次食葱油三黄鸡 ,鸡有鸡味,好嫰好滑✔️葱配豉油汁竟然俾我当咖哩汁咁捞饭食,正到同啲咖哩汁捞饭有得fight✔️牛肉薯饼又系惊喜,以为食完咁多饭再食会食唔落或者好“漏”,点知完全唔会啰,软糯清甜嘅内馅配上脆脆嘅吉列,唔驶点沙律酱都已经超好味,点埋沙律酱又有另一风味,多少少层次✔️鸡皮卷仍旧出色,话梅可乐 和 伤柠乐 (即咸柠 加 鲜柠)仍然是所有食物嘅最佳配搭

✔️炸鱼柳唔单只大,仲好脆口,外脆内软,口感一流
✔️咖哩仍然非常好味,浓郁又多料,咸香又惹味
✔️今次食葱油三黄鸡 ,鸡有鸡味,好嫰好滑