2024-12-09
天气凉凉地,同朋友去旺角Shopping完就去食火㶽放题,第1时间就谂起去🐂牛大人!今次去左旺角荷李活中心嘅分店......朋友话最近股市有斩获,佢请我食最贵嘅“120分钟日本黑毛和牛A+吃到饱”!7:30后正价$488/位,系贵啲不过质素系高!..选这个餐赠送....🌟海鲜拼盘 包括扇贝、蛏子、生蚝及鲍鱼,新鲜味美🌟澳洲M9和牛牛丸2粒 弹牙多汁,肉味香浓🌟任食鲍鱼传统新鲜鲍鱼, 古法醉鲍鱼, 炭烧盐葱鲍鱼及柚子烧汁鲍鱼炸得又香又酥脆,够新鲜.10款汤底可拣🥘秋冬限定火锅汤底 - 胡椒猪肚鸡锅我地就拣左台湾浓香蕃茄锅🍅趁住啱啱落咗单去自助区攞食物先🔸️自调多款酱料🔸️多款台式丸类及蔬菜🔸️白饭,卤牛肉饭,麻辣牛肉汤泡饭🔸️包装或罐装饮品🔸️自家制无糖冷泡茶:白桃乌龙、桂花乌龙、洛神花茶及武夷大红袍回本必狂食‘‘--日本黑毛和牛A4+雪花细致均匀,入口软嫩,油香满溢澳洲和牛M5 牛肩卷, 美国SRF极黑牛安格斯牛小排, 一口牛肉粒, 手切封门柳都唔可以错过款款各有不同浓度的牛肉香牛魔王不容错过私心推介🩷蟹籽虾滑,黑松露海鲜浆仲有鲜甜海虾,新鲜沙白🩷台式丸类及水莲也是必拣食材任食多款雀巢甜筒及Hä
朋友话最近股市有斩获,佢请我食最贵嘅
选这个餐赠送....
🌟海鲜拼盘
包括扇贝、蛏子、生蚝及鲍鱼,新鲜味美
🌟澳洲M9和牛牛丸2粒
弹牙多汁,肉味香浓
🌟任食鲍鱼
传统新鲜鲍鱼, 古法醉鲍鱼,
炭烧盐葱鲍鱼及柚子烧汁鲍鱼
炸得又香又酥脆,够新鲜
10款汤底可拣🥘
秋冬限定火锅汤底 - 胡椒猪肚鸡锅
我地就拣左台湾浓香蕃茄锅🍅
趁住啱啱落咗单去自助区攞食物先
🔸️自调多款酱料
🔸️多款台式丸类及蔬菜
🔸️白饭,卤牛肉饭,麻辣牛肉汤泡饭
🔸️包装或罐装饮品
回本必狂食‘‘--日本黑毛和牛A4+
雪花细致均匀,入口软嫩,油香满溢
澳洲和牛M5 牛肩卷, 美国SRF极黑牛
安格斯牛小排, 一口牛肉粒, 手切封门柳
都唔可以错过
款款各有不同浓度的牛肉香
牛魔王不容错过
私心推介
🩷蟹籽虾滑,黑松露海鲜浆
仲有鲜甜海虾,新鲜沙白
🩷台式丸类及水莲也是必拣食材
任食多款雀巢甜筒及Häagen-Dazs雪糕
🩷餐点任饮低糖嘅珍珠奶茶,鸭屎香柠檬茶及冬瓜茶,台茶控的我大爱🥰
可以加钱叫手工啤酒厂嘅鬼佬啤酒--鬼佬凉茶,叫两杯『鬼佬凉茶』,即可参加游戏有神秘礼物
🔥原来都仲有几多优惠
🔹️入座即每人派发一包曼秀雷敦 Acnes抗菌痘痘贴
🔹️赞好社交平台,即可获赠一杯‘’金钻凤梨椰奶西‘’