2024-07-10 230 浏览
今日同朋友出旺角行街,行过始创中心附近远处见到有间猫猫cafe , 她是爱猫之人,即刻上网睇吓d comments , comments 都唔错, 我地就上去玩下猫, 顺便坐下休息下.猫猫cafe 整体上环境干净, 座位舒服, 周围好多猫猫报置, 好得意, 我都忍唔住要打下卡, 另外, cafe 都有提供饮品和旦糕, 价钱唔贵,仲有好多棋类游戏, -路同猫猫, -路食野, -路捉棋,感觉好chill , 电话无电, 仲可以免费充电, 系d 到坐下坐下不知不觉就过咗2 个钟啦.D 到既猫猫只只都都得意, 好乖, 任摸唔嬲, 我哋仲买咗d 清蒸鸡柳条喂佢哋食.推介, 下次再黎😉

推介, 下次再黎😉
2024-07-09