2021-07-28 117 浏览
约咗朋友去油麻地食晚饭🥘🍲🍝拣咗Urban cafe😋近油麻地地铁站A2出口行大约两分钟左右就到 好方便 喺弥敦道侨建大厦2楼上网睇呢间餐厅都几多人帮衬 🥰所以预先Book咗位 进入餐厅前  需要穿上即用即弃鞋套 有消毒机 先消毒双手之后再入座 干净又卫生 令客人进餐时更安心我同朋友拣咗2️⃣人套餐共$298包括头盘🥘主食🍝沙律 🥗餐汤🥣 餐饮🍹餐饮包括$38或以下之饮品 差额补价套餐另加$25可以配一份雪山心太软🍨🍔安格斯牛肉手工竹炭汉堡配薯角 竹炭汉堡🖤外皮软绵绵 内里馅料丰富👍口感极好  安格斯牛肉肉质细嫩 薯角好滋味 配埋新鲜嘅沙律菜🥬减少油腻感觉🍝日式青蟹籽大蚬大葱忌廉扁意粉摆盘好靓 整得好有心机 大蚬份量多 意粉好爽口 配埋青蟹籽一齐食 好有口感😋🥗沙律入面除咗有鲜杂菜之外仲有少少杂果同埋菠萝肉🍍餐汤系南瓜汤 有少少汤料 入口幼滑我同朋友叫了2杯冻柠茶 每杯另补$3雪山心太软 (🤎朱古力)💗朱古力味好浓雪山心太软 (💚抹茶)抹茶味道比较清新 😃👍呢个2️⃣人套餐都几丰富 值得推介👍店员好nice 服务态度好好👍会带朋友再去😋
喺弥敦道侨建大厦2楼

会带朋友再去😋
2021-07-13
日式青蟹籽大蚬大葱忌廉扁意粉
雪山心太软 (💚抹茶)
  • 雪山心太软(💚抹茶)
  • 雪山心太软(🤎朱古力)
  • 安格斯牛肉手工竹炭汉堡