2020-12-23
前排同朋友系尖东行完,随便揾间餐厅食,就无意中见到呢间餐厅。 餐厅以轻动漫做装修,都几特别,以1间车仔面店黎讲。枱号系好Hit既鬼灭,电视都播紧佢既歌同动漫。墙上其他动漫公仔,我就唔系好识啦,我朋友就有睇开知咩黎啦🤣三𩠌车仔面只系$40,加豆浆$3,加多个𩠌都系$8,以尖沙咀区黎讲算好抵食👍我地仲叫左个大杂烩那渣面,有齐9样𩠌, 猪手 猪红 猪皮 萝卜 鱼蛋 猪肠 鸡翼尖 时菜 冬菇,仲要每样都唔系1旧半旧,都只系$48❗超级抵👏👏💝💝大杂烩要左麻辣汤底,听讲系特别煮既汤底。佢个麻辣汤一送上枱劲香麻辣味,但佢只麻辣系小辣,都好易入口,而且个汤系好香好开胃👍大肠超肥美,食落好香,不腥有嚼劲💝另1碗系猪骨清汤加沙嗲汁,本身都惊又猪骨又沙嗲会奇怪,但其实又OK,不过个沙嗲就会变左出D个果。小食要左个 盐烧咸牛脷$28,送上枱比想像中大份,都有5大块牛脷。入口好香又软身,入口即溶既感觉👍
餐厅以轻动漫做装修,都几特别,以1间车仔面店黎讲。
枱号系好Hit既鬼灭,电视都播紧佢既歌同动漫。
墙上其他动漫公仔,我就唔系好识啦,我朋友就有睇开知咩黎啦🤣
大肠超肥美,食落好香,不腥有嚼劲💝
入口好香又软身,入口即溶既感觉👍