2024-08-12
钟意食肉嘅朋友真系唔好错过,只需要$478就可以实现日本黑毛和牛放题‼️‼️餐厅有多种套餐可以选择,有A-F套餐。今次我哋就拣咗D套餐,虽然唔系最高级嘅F套餐,我哋都已经食得好满足!D套餐头盘已经好吸引:黑毛和牛4款+海鲜3款+是日黑毛和牛精选🌟🌟🌟🌟🌟和牛件件品质超高,色泽粉嫩,脂肪分布均匀,纹理超级靓,仲有和牛证明书添😹😹呢间唔单止有和牛,仲有鸡肉、猪肉、海鲜仲有日料,多样化嘅选择只需要用QR点菜就可以,好方便。✅黑毛和牛六款 ✅薄灸葱花牛舌 ✅M9薄灸牛里脊肉 ✅2色葱花牛舌✅味醂鱼干 ✅黑毛和牛牛肉角切(一口牛)✅香草鸡颈肉呢度集齐咗和牛最优质嘅各个部位,每个部位都入口即溶,烧好嘅牛肉汁水丰富又唔会韧!牛脷都好食,同葱花一齐食成个口感升level!整体嚟讲,体验感唔错,和牛品质又高,好抵食,推荐畀钟意食肉嘅朋友!
✅味醂鱼干 ✅黑毛和牛牛肉角切(一口牛)✅香草鸡颈肉