2023-03-16 128 浏览
葡萄鲜柚绿茶 想饮啲fresh啲嘅饮品,老板娘就suggest呢杯(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)话系用新鲜西柚整~而且足足有半杯咁多嘅西柚肉~本身叫咗走甜但老板娘话未必个个接受到西柚𠮶种涩~所以就叫咗少甜( ̄∇ ̄)但其实我个人就觉得唔苦几fresh几好饮!男朋友就话系健康嘅味道🤣🤣🤣金钻凤梨双q男朋友好钟意凤梨味道嘅野饮!所以叫咗黎饮~老板娘就建议呢杯少甜,因为还未到系咁多嘢谂之中最淡嘅~所以就叫咗全糖~但其实饮落真系唔算好甜而且都系淡淡嘅凤梨味~好难想像如果真系叫咗少甜会点~但凤梨味道都好真唔会好假好,overall都几好饮的~不过呢杯大半杯都系泡,所以劲快就饮完🤣听老板娘讲佢哋系采用严选高山茶叶,热泡好后即冷冻处理,可减少咖啡因及丹宁酸等不良成分产生,令茶汤减少苦涩味,更保障顾客的健康!真系好细心!而且大部分采用入口水果,店主每日亲自选购新鲜生果,确保水果新鲜优质~真心respect!
葡萄鲜柚绿茶

金钻凤梨双q