2025-02-03
气氛好有情调,现场布满黑胶唱片、时尚杂志,呢一晚亦都有DJ喺现唱捽碟。点一杯Signature Cocktails,喺微醺嘅状态吓听住靓歌享受美馔,真系好正。今晚试咗佢哋嘅全新美食优惠,除咗有主食之后,仲可以免费任食三款口味招牌薯条!慢煮法国鸭腿:呢个鸭腿真系超入味呀!杜松子鸭油加上无花果、蜜柑、合桃沙律,再配上18个月意大利黑醋汁,完美嘅配合!鸭腿肉质鲜嫩,带有少少咸香,超惹味。烧美国黑安格斯肉眼扒:10oz嘅肉眼扒都几大块,虽然系五成熟,但肉质保持鲜嫩多汁,充满肉味。配菜有日本南瓜、姜黄花椰菜、法边豆,加上法式伯那西酱,真系让整个菜式都变得好有层次感。免费任食三款口味招牌薯条:极力推荐金沙薯条!好香蛋黄酱呀!!不过食太多会好腻,记住唔好浪费食物,食得晒先好再encore。黑松露薯条都好好味,食落冇金沙咁腻,薯条够晒松脆!Delicate by Oamien Rice(右):系呢度嘅Signature Cocktails之一,带有青柠香味,味道比较浓郁。Amie by Oamien Rice(左):我就钟意呢杯多啲,加咗Yogurt,甜甜哋,味道清爽。
慢煮法国鸭腿:
烧美国黑安格斯肉眼扒:
免费任食三款口味招牌薯条:
黑松露薯条都好好味,食落冇金沙咁腻,薯条够晒松脆!
Delicate by Oamien Rice(右):
Amie by Oamien Rice(左):
我就钟意呢杯多啲,加咗Yogurt,甜甜哋,味道清爽。