睇落几干净就入咗去 呢度位置上收讯号会收得比较差 所以餐厅有wifi提供然后qr code上网落单~👨🏻‍🍳🤳🏻阿荔特浓沙嗲车仔沾面 $68 🔥佢写住香港人最爱 系唔系其他人最爱我就唔知但我个人就 非 常 喜 欢 !! 🔥🥰车仔面用沾面方式上本身都几特别然后个沙嗲汁够稠身 有我最钟意嘅花生浓香 好好味🥹💛𩠌嘅份晒好多我嗌咗白萝卜、炸厚切牛餐肉粒(好大粒😂)同鱼片头 样样都大大够有3、4旧咁 如果有菜拣就perfect🥹 👨🏻‍🍳🤳🏻经典八宝嗱喳面 $56有8个𩠌先$56 非常丰富性价比好高🤯辣玻璃鱿鱼、沙嗲辣鱼蛋、卤水猪大肠、糖心萝卜、猪红、猪皮、蚝皇冬菇、时菜拣咗米粉同好香好惹味嘅牛腩汁😛menu写佢地个汤底用猪骨、原只鸡脾、鸡壳、新鲜蔬菜,萝卜、多款香料同药材每日熬制3小时以上🫶🏻 饮落系真系好浓郁感觉用咗好多材料去煲👍🏻萝卜自然清甜唔系浸咗糖水𠮶种 同埋无渣👍🏻猪大肠够稔又够入味 猪红爽脆 鱼蛋同鱿鱼都大旧又弹牙 有咁多种汁喺同一碗入面都唔会捞到啲味乱晒龙 👍🏻 👨🏻‍🍳🤳🏻惹味沙嗲三宝 $20牛柏叶几好食 !! 另外猪皮同玻璃鱿鱼都好爽口 👸🏼觉得佢面入面𠮶啲再好食啲😂😂嘢饮方

👨🏻‍🍳🤳🏻阿荔特浓沙嗲车仔沾面 $68 🔥

👨🏻‍🍳🤳🏻惹味沙嗲三宝 $20
牛柏叶几好食 !! 另外猪皮同玻璃鱿鱼都好爽口
👸🏼觉得佢面入面𠮶啲再好食啲😂😂

嘢饮方面叫咗豆浆同自家制樽仔冻奶茶🫶🏻
两样都好饮 奶茶醇滑~

性价比算高 环境又舒服起码系好干净光猛以后lunch都会跑过嚟食😍
胃口大嘅人嚟食都会饱!!

题外话佢地啲staff好nice
同日有个好无礼貌嘅男人入嚟食佢地都好好语气咁招呼佢 辛苦晒🤧