上星期决定同妈咪食餐好既☺️ 点知真系无拣错!晚饭Omakase既价钱分别系$800, $1200 同 $1500~ 💙首先 先付很精致,有几款小食放在一起:白色的未来粟米!但真的甜~ 萤光鱿鱼🦑 海螺🐚 腐竹💙之后有饱满的真蚝💙来到刺身😍🧡白虾 (系好细细只既虾呀!)🧡象拔蚌 (松贝)🧡火炙过的北寄贝🧡金目鲷🧡鲍鱼全部都好新鲜,有牛蒡同春姜作伴菜💙帆立贝海胆三文治!😍😍(师傅话"快影快食"! 要快影快食既原因系唔想紫菜淋~ 超鲜甜!两者配搭好夹!餐厅有用保温保湿箱储存紫菜👍🏼)💙寿司 (全部用赤醋饭😍)🧡海螺🧡野生油甘鱼🧡平政鱼 (加柚子)🧡赤贝🧡深海池鱼🧡鸟贝(系最贵既贝类呀)🧡鲭鱼🧡牡丹虾 + 极品鱼子酱 (由养左至少15年的鱼入面取出,买既时候系逐粒逐粒计钱咖!🧡赤鯥 (又称喉黑鱼)🧡大拖罗,我的最爱!🧡来自北海道的白海胆 好正呀,所有寿司都😭😭😭😭$800 已经有十件,好抵👍🏼💙鲷鱼汤 由7种鱼熬制而成,师傅话系十碗煲成一碗,所以系好浓味鲜甜的鱼汤呀!💙呑拿鱼手卷又系好脆既紫菜~💙最后甜品系自家制柚子雪皅!是Omakase 一个美好的结束😍🤤💙今餐食得超满足!店员和师傅也是非常
上星期决定同妈咪食餐好既☺️ 点知真系无拣错!

💙之后有饱满的真蚝

💙来到刺身😍
🧡白虾 (系好细细只既虾呀!)
🧡象拔蚌 (松贝)
🧡火炙过的北寄贝
🧡金目鲷
🧡鲍鱼
全部都好新鲜,有牛蒡同春姜作伴菜
💙帆立贝海胆三文治!😍😍

💙寿司 (全部用赤醋饭😍)
🧡海螺

🧡野生油甘鱼

🧡平政鱼 (加柚子)
🧡赤贝

🧡深海池鱼
🧡鸟贝(系最贵既贝类呀)

🧡鲭鱼

🧡赤鯥 (又称喉黑鱼)
🧡大拖罗,我的最爱!

🧡来自北海道的白海胆
好正呀,所有寿司都😭😭😭😭$800 已经有十件,好抵👍🏼

💙鲷鱼汤

💙呑拿鱼手卷
又系好脆既紫菜~
💙今餐食得超满足!店员和师傅也是非常friendly ☺️ 师傅还教识左我一啲刺身小知识呢!