个次同埋3个FD去食野,见到有间清汤腩咁多人挂队咪谂住去睇下系唔系真系咁好食啦。去到排队,排左差唔多10分钟之后就入到坐啦,咁就谂住叫野食,突然我个FD同我讲话有人抄牌,咁我好正常即刻冲出去啦,后来番到黎.我问佢点解会见到有人抄牌,原来系有部电视机睇到出面泊车既情况,好彩有得睇住....如果唔系今餐就好溶啦....讲番食个方面啦,我地成班人叫左四碗野,分别有云吞面,柱侯牛腩加牛根,七宝面同埋招牌面呢四碗真系好正,特别系云吞,因为我本人就唔食得虾,而呢到既云吞虽然无虾,但系就好好食,食完之后仲叫多左碗净云吞下次如果经过一定会会再食云吞,同埋下次面就可以试下招牌面,因为我见到好似几多野食

2011-09-11