2010-04-18
帮亲左几次嫁啦~ 由第一次只系得甜品食, 到依家连饭餐都有啦!!!杏汁蛋白,好滋补养颜啊~~~~ 味道好清甜, d杏仁味唔会太抢, 连我lee个唔钟意杏仁味o既人都钟意食!!! 不过觉得今次冇上次整得咁滑~~~榴梿肠粉, lee个简直系一流, 特别系个肠粉皮!!! 因为实在滑溜溜啊~~~ 而且味道唔会只系得椰汁味, 真系好赞!!! 夹埋个榴梿, wow, 大家爱榴梿o既真系要一试, 唔洗次次都只系食榴梿飘飘maCHEESE CAKE, 估唔到连lee度都有cheesecake食, 哈哈!!! order左个蓝梅cheesecake!!! 卖相一流, 而且味道都好好, 好软滑~~~ 不过始终觉得o向cafe食cheesecake个感觉会夹d绵绵冰, 第2次o向lee度食架啦~~~ 味道同卖相都唔错, 不过d配料就冇乜新意~~~所以食左2次都足够啦~~~ 下次要试其他新甜品!!!umm, 下次lunch time又可以试下佢d 饭餐
umm, 下次lunch time又可以试下佢d 饭餐